Wie zijn wij?

Over Crea Leiden

Wij zijn een bedrijf dat ruim 12 jaar meedraait in  de creatieve markt. Gestart op een lokatie waar we alleen workshops gaven. Al snel kwam er vraag naar de verkoop van creatieve producten en binnen de kortse keren stond de workswhopruimte vol. Het logische gevolg hiervan was een webwinkel. Maar nu zijn we toch echt toe aan een nieuwe uitdaging.

In het pand van Schouten Kozijnen aan de Nieuwenhuizenweg 13  op industrieterrein Roomburg in Leiden hebben wij op de 1e verdieping een mooie winkel gerealiseerd. Hier hebben we ruim 3000 artikelen op voorraad. Ook hier kunnen we hier wordkshops geven tot 4 personen. Wanneer U met meer bent , bijvoorbeeld voor een team-uitje of vrijgezellenworkshop, komen wij graag bij U op lokatie. Imiddels draait onze nieuwe website al weer een tijdje en is modern, fris en overzichtelijk.

Neemt U gerust een kijkje in de website of kom eens langs op onze nieuwe lokatie. U kunt vrij parkeren. Houd U er alleen rekening mee dat wij op de 1e verdieping zitten en alleen via een trap te bereiken. Voor verkoop van materiaal en workshops zijn wij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Tussen de middag zijn wij gesloten van 13.30 tot 14.15 uur. Afhalen van bestellingen kan op deze dagen en op vrijdag kan het voor U klaargezet worden op afspraak.